פרוביוטיקה בכדורים

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

21/06/2015 | 18:35 | מאת: דנה

רציתי לשאול האם פרוביוטיקה בכדורים דרך הפה יעילה למניעת פטרייה בנרתיק. אם כן, איך זה מגיע לנרתיק? אני סובלת מידי פעם מפטרייה והרופאה המליצה על נרות פרוביוטיקה לנרתיק אך אני לא אוהבת להכניס דברים לנרתיק ומעדיפה בכדורים.

21/06/2015 | 19:27 | מאת: ד"ר דן קלמן

אכן, וזה הוכח גם במחקרים, פרוביוטיקה דרך הפה יעילה באותה המידה. ההבדל הוא שפרוביוטיקה דרך הפה יש ליטול תקופה ארוכה בכדי שתהיה יעילה לנרתיק. החיידקים הטובים יוצאים עם הצואה דרך פי הטבעת, נודדים לנרתיק , מתרבים ומאכלסים אותו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק