שלום רב

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

16/06/2015 | 21:35 | מאת: מיקי

אני שותה כל יום כשש ליטר מים (תמיד הייתי כך ולא אין לי סכרת) יש לי קנדידה ואני הולכת לשירותים כל כשעה במהלך היום, כך שהמשה לא נשארת עלי מעבר לכך ולכן אני שמה אותה יותר פעמים כך שברוב שעות היום תהיה עלי המשחה (יש לי מפושט נרתיק, צד נרתיק ופי הטבעת) האם יש אם כך בעיה או שזה הגיוני? משתמשת באגיסטן ג'ל אלוורה ומידי פעם עושה שטיפות עם פרו ביוטיקה ושמה גם סודה לשתיה לפני השינה, מתקלחת ואז שמה שוב אגיסטן תודה

17/06/2015 | 19:17 | מאת: ד"ר דן קלמן

תיאורך את הבעיה הוא מעט מעורפל. על פניו, לפי מה שתיארת נראה כי את סובלת מפטרת בנרתיק ובפות. באם זה כך יש צורך בטיפול יותר מעמיק עם תכשירים לנרתיק, ייתכן גם כדורים ורצוי גם טיפול במערכת העיכול. את מוזמנת לפנות למרפאתנו לאבחון וטיפול פרטני. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

17/06/2015 | 19:50 | מאת: מיקי

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק