US וגינלי

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

15/06/2015 | 17:57 | מאת: מאיה

עשיתי בדיקת US היום, לפני שהטכנאית הכניסה את המתמר לצוואר הרחם הוא החליק לה ונגע באיזור פי הטבעת. האם יכול להגרם לי נזק כתוצאה מזה? דלקת בנרתיק? האם יש דרך לבדוק את זה כבר עכשיו או רק לחכות ולקוות שהכל בסדר?

17/06/2015 | 02:04 | מאת: ד"ר דן קלמן

קדם כל המתמר נכנס לנרתיק ולא לצוואר הרחם. באם הוא רק "נגע" בפי הטבעת, מאוד לא סביר שיגרם זיהום כלשהו. אין דרך לבדוק זאת כבר עכשיו וגם אין שום צורך. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק