נרות אגיסטן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

07/06/2015 | 16:10 | מאת: אתי

שלום דוקטור. רציתי לשאול אם טיפול בנרות אגיסטן שאפשר לקנות לבד הם טיפול טוב להפרשה מימית עם ריח מאוד לא נעים (כמו דגים). תודה.

07/06/2015 | 20:03 | מאת: ד"ר דן קלמן

התשובה היא – בהחלט לא. נרות אגיסטן הם טיפול לפטרייה אבל הפרשה כפי שתיארת עם ריח רע של דגים לרוב נובעת ממצב הנקרא ווגינוזיס חיידקית (ולעתים יותר נדירות – טריכומונס). נרות אגיסטן לא יעזרו במקרה זה ויש לטפל באנטיביוטיקה (אפשר בנרות או בכדורים). היות וממילא יש צורך במרשם רצוי לפנות לרופא לאבחון מדויק וטיפול. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק