צריבה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

06/06/2015 | 20:43 | מאת: רעות

שלום, אני סובלת כשבועיים מצריבה קשה בנרתיק. בתחילה קבלתי אגיסטן ללא הועיל ואז דלצין בכדורים, משחה ונרות ווגינאליים. הנר צורב ושורף מאוד. מדוע? האם יש טיפול אחר? תודה

06/06/2015 | 21:49 | מאת: ד"ר דן קלמן

נרות אגיסטן הם טיפול לפטרייה. דלצין ניתן לרוב באם הרופא מתרשם שיש מצב הנקרא ווגינוזיס חיידקית, מה שגורם לרוב להפרשה בעלת ריח רע. באם זהו המצב, ניתן לטפל בו גם באנטיביוטיקה בכדורים. אותו הדלצין בכדורים או פלג'יל בכדורים. פני לרופאך בכדי להחליף את הטיפול באם הנרות אינם נסבלים. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק