ריח לא נעים

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

01/06/2015 | 08:25 | מאת: לילי

שלום. בזמן האחרון בכל פעם לאחר קיום יחסים עם החבר יש ריח רע מאוד שמורגש חוץ מזה שום דבר אחר לא מפריע. האם זה כתוצאה מפטרייה? מה ניתן לעשות?

01/06/2015 | 09:33 | מאת: ד"ר דן קלמן

לפי תיאורך נראה כי מדובר במצב הנקרא ווגינוזיס חיידקית שזהו בעצם שינוי בפלורה הטבעית (אוכלוסיית החיידקים) בנרתיק. באם זהו המצב, טיפול לפטרייה לא יועיל ויש לטפל בתכשיר אנטיביוטי ספציפי. רצוי לפנות לרופא לאבחון הבעיה וטיפול. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק