חוסר חשק במין

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

19/05/2015 | 10:29 | מאת: ליאורה

אני בת 52 ולאחרונה התחלתי לסבול מגרד בנרתיק וכאבים ביחסי מין. האם זה יכול להיות מפטרייה? בנוסף לאחרונה אין לי חשק לקיים יחסי מין האם זה קשור לגילי ?

20/05/2015 | 21:04 | מאת: ד"ר דן קלמן

זה יכול להיות מגורמים רבים, בכלל זה פטרייה אך בגילך אפשר גם לחשוד שזה נובע מחוסר בהורמון האסטרוגן הגורם לאטרופיה של רירית הנרתיק. כדאי לפנות לבדיקה ואבחון מדויק. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק