גירוד מציק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

17/05/2015 | 15:56 | מאת: נונה

מגרד לי הנרתחק מאוד. הייתי אצל רופאה והיא נתנה לי את משחת האגיאטן קרם. צריך לשים אותה בשפתיים הפנימיות או החיצוניות יותר? או על שתיהן? אשמח לתשובה

17/05/2015 | 16:24 | מאת: ד"ר דן קלמן

אם זה קרם לשימוש חיצוני אז ניתן למרוח גם על השפתיים החיצוניות וגם הפנימיות. ישנו גם קרם להחדרה לנרתיק ע"י אפליקטור אך אני מניח שלא לזה התכוונת. קרם לשימוש חיצוני אין להחדיר לתוך הנרתיק. באם הגרד הוא גם פנימי והרופאה התרשמה שזוהי פטרייה אז כדאי לטפל גם בנרות או קרם להחדרה פנימית. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק