דלקת

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

13/05/2015 | 13:27 | מאת: מרינה

שלום, אני בת 55, בלי וסת כבר 3 שנים ולאחרונה יש לי צריבה בנרתיק בזמן מתן שתן וכאבים ביחסי מין. מישהי אמרה לי שאם אקח גלולות למניעת הריון זה יכול לעזור?, האם זה נכון? תודה

15/05/2015 | 03:36 | מאת: ד"ר דן קלמן

בשום פנים ואופן אין לקחת גלולות למניעת הריון בגילך ועל דעת עצמך. התמונה שאת מתארת יכולה להתאים למצב הנקרא אטרופיה של רירית הנרתיק (אם כי ללא בדיקה לא ניתן לקבוע בוודאות כמובן ויכולות להיות גם סיבות אחרות). הטיפול יכול לכלול למשל תכשיר לנרתיק המכיל אסטרוגן אך יש לפנות לרופא לאבחון וייעוץ. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק