שאלה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

12/05/2015 | 13:49 | מאת: שילה

לאחר גירוד צריבה אודם והפרשות של הנרתיק החלטתי לקחת נרות אגיסן.. בעבר השתמשתי בזה והפעולה התבצעה מעולה הנר נמס וזה התבתטא עי המון הפרשות לבנות שלו.. הפעם הנר בקושי נמס נשאר חלק גדול ממנו בתוך הנרתיק . האם עלי להמין שימס או להוציאו ולפנות לרופא ? תודה

13/05/2015 | 03:39 | מאת: ד"ר דן קלמן

אין סיבה שהנר לא יימס. באם מגיע הזמן לשים נר נוסף (לפני שינה) אפשר גם להוציא את הנר שלא נמס ולשים אחר אבל כאמור אין סיבה שהנר לא יימס. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק