יש לי פטרייה בנרתיק כבר שנה ושום דבר לא עוזר

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

09/05/2015 | 20:57 | מאת: מישהי שקשה לה

במשך שנה וחודש יש לי פטרייה בנרתיק מה לא עשיתי מה לא שתיתי והיא לא עוברת ! אני מתחילה לחשוש ,זה מפריע לי ביום יום שלי אולי תוכל לעזור ?

10/05/2015 | 16:07 | מאת: ד"ר דן קלמן

כידוע כ 5% מהנשים סובלות מדלקות חוזרות בנרתיק, דבר הפוגע לא מעט באיכות החיים. לא מסרת פרטים לגבי המקרה שלך לכן קשה להתייחס באופן ספציפי. אנו משתמשים במקרים כמו שלך בשיטת טיפול ייחודית שכוללת היפרתרמיה (חימום מקומי) וגז האוזון. זוהי שיטה יעילה מאוד למקרים של דלקות חוזרות בנרתיק, לרוב על רקע של פטרייה, שאינן מגיבות היטב לטיפול התרופתי המקובל. את מוזמנת לפנות למרפאתנו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק