שאלה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

06/05/2015 | 10:44 | מאת: 'שראלה

התחלתי לאחרונה לקחת גלולות ובמקביל החל לי גרד בנרתיק. האם יכול להיות קשר?

06/05/2015 | 16:32 | מאת: ד"ר דן קלמן

כפי שעניתי לשאלה דומה זה עתה, ובאם מדובר בפטרייה, אז פטרייה אכן עלולה להתעורר ולגרום לתסמינים עם נטילת גלולות. אם נטילת הגלולות חשובה לך, אפשר לנסות לטפל באמצעים המקובלים (נרות, כדורים) אך אם זה לא יעזור רצוי לשקול הפסקת הגלולות. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק