גלולות ופטרייה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

05/05/2015 | 13:13 | מאת: ניצן

מעולם לא סבלתי מפטריה בנרתיק אבל אחרי שהתחלתי לקחת גלולות לפני כחודשיים החלו גירודים, עקצוצים והפרשות. יכול להיות שהגלולות גרמו לפטרייה?

06/05/2015 | 16:27 | מאת: ד"ר דן קלמן

פטרייה אכן עלולה להתעורר ולגרום לתסמינים עם נטילת גלולות. אם נטילת הגלולות חשובה לך, אפשר לנסות לטפל באמצעים המקובלים (נרות, כדורים) אך אם זה לא יעזור רצוי לשקול הפסקת הגלולות. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק