דימום

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

03/05/2015 | 12:10 | מאת: אלאורה

האם יש קשר בין שתן דמי לבין דלקת בנרתיק? אני בת 35 אם ל 4 ילדים. תודה מראש אלאורה

03/05/2015 | 15:06 | מאת: ד"ר דן קלמן

לרוב לא. שתן דמי יכול להיות קשור לדלקת בדרכי השתן או בעיה אחרת בדרכי השתן. יכול גם להיות שהשתן מוכתם ע"י דם שמקורו בנרתיק ונראה דמי אך למעט מקרים קיצוניים זה לא יהיה בשל דלקת בנרתיק. לרוב זהו דם וסתי (או בעיה אחרת במערכת הרבייה). בכל מקרה רצוי לפנות לרופא לאבחון הבעיה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק