בעיות אחרי לידה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

03/05/2015 | 11:41 | מאת: אפרת

שלום דר' אני כחודשיים אחרי לידה, קיבלתי מחזור ראשון ולאחריו החלו צריבות בשתן וגרד בנרתיק. בביקורת אצל רופא נשים לא נמצא כלום? מה לדעתך כדאי לעשות? מעריכה את התייחסותך

03/05/2015 | 15:01 | מאת: ד"ר דן קלמן

האם קיבלת טיפול כלשהו מהרופא למרות היעדר ממצאים בבדיקה? אפשר לנסות טיפול מקומי אנטי פטרייתי (כגון נרות אגיסטן). באם אין פתרון לבעיה את מוזמנת לפנות למרפאתנו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק