פטרייה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

28/04/2015 | 14:08 | מאת: קרין

יש לי פטרייה, (זה נראה כמו עיגול כזה לבן על השפתיים של הנרתיק) ואני פוחדת שהיא לא תירד מימני איך ניתן לטפל בזה...זאת כבר פעם שניה שיש לי פטריה פעם שעברה היא עברה הפעם נראה כאילו היא לא הולכת לצאת מימני, איך אטפל בה תוכל להמליץ לי על שם של משחה יותר חזקה?

30/04/2015 | 02:51 | מאת: ד"ר דן קלמן

קדם כל, לא תיארת את התסמינים מהם את סובלת ולי לא ברור למה התכוונת ב "עיגול כזה לבן על השפתיים של הנרתיק". איני יכול להמליץ על טיפול תרופתי מעל דפי האינטרנט ובטח לא כשלא ברור ממה בדיוק את סובלת. יש לאבחן הבעיה לפני טיפול. את מוזמנת לפנות למרפאתנו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק