נרות אגיסטן

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

26/04/2015 | 11:32 | מאת: לילך

לאחר גירוד צריבה אודם והפרשות של הנרתיק החלטתי לקחת נרות אגיסן.. בעבר השתמשתי בזה והפעולה התבצעה מעולה הנר נמס וזה התבתטא עי המון הפרשות לבנות שלו.. הפעם הנר בקושי נמס נשאר חלק גדול ממנו בתוך הנרתיק . האם עלי להמין שימס או להוציאו ולפנות לרופא ? תודה

26/04/2015 | 15:29 | מאת: ד"ר דן קלמן

סביר שהנר יימס בסופו של דבר. באם לא נמס ניתן להוציאו ולשים אחר במקומו. ד"ר דן קלמן טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון מרכז מומחים ד"ר דיין 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק