סרטן שחלות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

24/04/2015 | 14:51 | מאת: רבקה

שלום ד"ר אני בת 68, בצעירותי קיבלתי הרבה הורמונים במסגרת טיפולי הפריה.יש דעות לכאן ולכאן בקשר להורמונים וסרטן שחלות. אשמח לשמוע חוות דעתך. תודה רבה

25/04/2015 | 04:06 | מאת: ד"ר דן קלמן

השאלה אינה קשורה לנושא פורום זה העוסק בדלקות בנרתיק. יש להפנות השאלה לפורום אונקולוגיה גניקולוגית (כאן) או גניקולוגיה ופריון (כאן) או כל פורום אחר העוסק בנושא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק