ריח לא נעים

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

20/04/2015 | 11:23 | מאת: שרית

בת 25, בשנה האחרונה סובלת מריח רע מהנרתיק שמחמיר לאחר קיום יחסי מין. לא פניתי לרופא בעניין. האם זה מסוכן? מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה. תודה

20/04/2015 | 15:39 | מאת: ד"ר דן קלמן

זה לא מסוכן אך עלול להיות טורדני. סביר להניח שמדובר במצב הנקרא ווגינוזיס חיידקית או בסבירות נמוכה יותר טריכומונס או גורם אחר. רצוי לפנות לבדיקה ואבחון ולטפל בהתאם לממצאים. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק