שאלה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

20/04/2015 | 10:41 | מאת: יערה

אני נמצאת בטיפולי פריון (IVF) ומאז שהתחלתי בטיפולים התפרצה לי פטריה בנרתיק עם גרד והפרשות, מאוד לא נעים. הרופאים מסרבים לתת לי תרופות כי אני בטיפולים. מה אפשר לעשות?

20/04/2015 | 15:34 | מאת: ד"ר דן קלמן

היות וטיפול IVF אמור לייצר הריון והתרופות המקובלות לטיפול בפטרייה עלולות לפגוע בעובר, נמנעים מלטפל בפטרייה תרופתית בזמן הטיפולים. ניתן להשתמש באמצעים טבעיים, ליטול פרוביוטיקה (דרך הפה) ולשמור על דיאטה אנטי –קנדידה אך אם זה לא עוזר רצוי לעשות הפסקה בטיפולי ה IVF ולטפל בפטרייה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק