הפרשה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

16/02/2014 | 21:11 | מאת: נעמה

הי. יש לי הפרשה מוגברת מהנרתיק. ללא גירוד. ללא ריח. בבית מרקחת רכשתי "קלוגס" פעמיים והבעיה חזרה שאלותיי: 1. האם איבחון הבעיה מתבצע באמצעות בדיקת דם או בדיקת רופא? 2. רופא רשם לי אגיסטן ללא בדיקה מאחר והייתי במחזור. טרם השתמשתי. האם להשתמש או להיבדק?

17/02/2014 | 09:58 | מאת: ד"ר דן קלמן

לא כתבת רקע על עצמך או כמה זמן הבעיה קיימת. הפרשה מהנרתיק ללא ריח או גרד יכולה גם להיות הפרשה רגילה. לאבחון מדויק יש צורך בבדיקת רופא ומשטח מהנרתיק (לרוב אין צורך בבדיקות דם). ניתן גם להשתמש בנרות האגיסטן כניסיון ובאם ההפרשה פוחתת משמעותית, ייתכן שזה על רקע של פטרייה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק