גרד

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

12/04/2015 | 09:37 | מאת: שולמית

שלום אני בשבוע 35 ביומיים האחרונים החל גרד, צריבה והפרשות מרובות צהבהבות קניתי ללא מרשם אגיסטן קרם ונרות אתמול בלילה החדרתי את הנר הראשון אך הוא עדיין לא נמס, אין את הגושים הלבנים לא על התחתונית וגם לא בהסתכלות על הנרתיק האם זה הגיוני? עלול לגרום לזיהום כלשהו? זכור לי מפעמים קודמות שהשתמשתי לפני ההריון שכבר במהלך הלילה החל הנר לטפטף החוצה בצורת גושים לבנים

12/04/2015 | 19:55 | מאת: ד"ר דן קלמן

אין סיבה שהנר יגרום לזיהום. סביר להניח שהוא נמס אך "הגושים הלבנים" לא נפלטו מהנרתיק. בכל מקרה, בשבועות הריון מתקדמים, בשל האפשרות לפתיחה מסוימת של צוואר הרחם, עדיף להשתמש בקרם להחדרה לנרתיק (שזהו הקרם עם האפליקטור להחדרה, לא הקרם לשימוש חיצוני) במקום בנרות. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק