שאלה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

07/04/2015 | 11:38 | מאת: עדי

שלום אני רוצה בבקשה לשאול מזה שבוע אני לוקחת אנטיביוטיקה השפתיים הפנימיות מעט אדומות ויש מעין בליטות נפוחות מסביב לכל הכניסה לנרתיק. האם זה יכול להיות כתוצאה מפטריה ? תודה ושבת שלום

08/04/2015 | 03:20 | מאת: ד"ר דן קלמן

אמנם נטילת אנטיביוטיקה יכולה לעתים לגרום ל"התעוררות" הפטרייה אך לא ניתן להסיק בוודאות מתיאורך באם מדובר בפטרייה או בבעיה אחרת. רצוי לפנות לבדיקה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק