בגילי וסובלת מזיהומים בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

05/04/2015 | 11:39 | מאת: אפרת

שלום דר' האם היוני שבגילי אני עדיין סובלת מזיהומים בנרתיק? לא לוקחת הורמונים תודה

05/04/2015 | 17:28 | מאת: ד"ר דן קלמן

לא ציינת את גילך אז לא ניתן לענות לעניין. בהנחה שאת מתכוונת שאת בגיל מבוגר, לאחר הפסקת הוסת, אז כן, גם בגיל מבוגר תתכן דלקת בנרתיק על רקע זיהומי אך תסמינים מסוימים יכולים גם לנבוע מחוסר בהורמון האסטרוגן ואטרופיה של רירית הנרתיק. כאמור, לא מסרת שום פרטים וגם לא את גילך אז לא ניתן להתייחס למקרה שלך. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק