קנדידה גלברטה במשך 4 שנים

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

21/03/2015 | 01:09 | מאת: ניקול

ד"ר קלמן שלום, אני בת 21. אני סובלת מפטרייה בנרתיק שבאה והולכת מתי שמתחשק לה מגיל 17. עברתי כל טיפול אפשרי, החל מאגיסטן שלא מצריך מרשם ועד לנרות בהזמנה אישית של חומצה בורית. הייתי בטיפול ומעקב אצל ד"ר דניאלה שפי (אני בטוחה שהשם מוכר לך, היא נטורופתית מוכרת) אשר איבחנה שמקור הפטרייה הוא במעיים ונתנה לי דיאטה חריפה ללא סוכרים, שמרים, חלב וגלוטן, עליה הקפדתי בחומרה והייתה תחושת שיפור ואפילו הקלה למס' חודשים, אך לאחר 3 חודשים הפטרייה חזרה שוב. הפטרייה מסוג קנדידה גלברטה. אני כמעט אובדת עצות כל חוות דעת/ עצה תתקבל בברכה תודה רבה רבה מראש ושבוע טוב

22/03/2015 | 01:29 | מאת: ד"ר דן קלמן

אכן קנדידה גלברטה היא פטרייה בעייתית לטיפול היות והיא עמידה לרוב לתרופות המקובלות. למרות זאת לעתים ניתן להתגבר עליה ע"י טיפול תרופתי אינטנסיבי יותר, ע"י כדורים במינונים ותכיפות מתאימים. הטיפולים הנטורופתיים שעברת והדיאטה אכן יכולים לעזור בכך שהם מדכאים במשהו את הפטרייה אך הם לא מחסלים אותה סופית ואכן ציינת שזה חזר אצלך. לא אוכל להמליץ על טיפול ספציפי מעל דפי האינטרנט אך את מוזמנת לפנות למרפאתנו ולאחר בחינת המקרה נוכל להציע לך טיפול מתאים, ייתכן שבהיפרתרמיה ואוזון (שזהו טיפול יעיל מאוד למקרים של דלקות חוזרות בנרתיק שאינן מגיבות היטב לטיפול התרופתי המקובל) וייתכן שטיפול תרופתי למערכת העיכול ו\או לנרתיק וכמובן שילוב אפשרי של כל הטיפולים הנ"ל. זאת כאמור לאחר בחינת המקרה לגופו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק