תוצאות PAP-פטרייה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

14/03/2015 | 10:13 | מאת: איה

שלום, בתוצאות בדיקת הPAP שעשיתי כתוב:fungal organisms morphologically consistent with candida species רופאת הנשים השאירה לי מרשם לfluconszole ומשחה clotrimazole לשלושה ימים. אין לי תסמינים- לא הפרשות, גרד וכו. בנוסף התוצאה הזאת הופיעה גם בבדיקה הקודמת לפני 3 שנים ואז לא הציעו לי טיפול. האם עלי לטפל למרות שאין תסמינים? האם יש הגבלה על יחסי מין? בן הזוג גם צריך טיפול? תודה

15/03/2015 | 15:43 | מאת: ד"ר דן קלמן

קנדידה בנרתיק נמצאת אצל נשים רבות ואם אין תסמינים לא חובה לטפל. אין הגבלה על יחסי מין ובן הזוג לא צריך לקבל טיפול. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק