שתן עם צבע ורוד

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

11/03/2015 | 10:23 | מאת: דלית

.שורף לי בזמן שאני עושה פיפי. לפעמים השתן נראה ורוד. לא הייתי אצל רופא. האם יש לי דלקת בנרתיק? או שזה מהשלפוחית?

11/03/2015 | 19:52 | מאת: ד"ר דן קלמן

קדם כל יש לשלול דלקת בדרכי שתן ונוכחות של דם בשתן (שיכולה להיות בגלל הדלקת או מסיבות אחרות) ע"י בדיקת שתן לכללית ותרבית. באם זה תקין יש לבדוק באם מקור הצריבה מהנרתיק והצבע הוורוד אם מקורו מדימום מהנרתיק או מהרחם. סביר יותר שמקור התסמינים הוא ממערכת השתן. כל זאת ניתן לעשות רק בבדיקה לכן יש לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק