שמן אורגנו לטיפול בקנדידה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

28/02/2015 | 13:52 | מאת: מישהו

שלום, רציתי לדעת מהי יעילות שמן אורגנו (קפסולות של סולגאר) למניעת קנדידה בנרתיק (ואף טיפול?) האם זה באמת עשוי לעזור? תודה!

01/03/2015 | 02:21 | מאת: ד"ר דן קלמן

אנחנו לרוב לא מטפלים בתכשירים צמחיים, זה שייך יותר לתחום הנטורופתיה. יש נשים שמדווחות שתכשירים מסוימים, בכלל זה שמן אורגנו (קפסולות דרך הפה), עוזרים להן אך זה לא נכון לגבי כולן. באם זה עוזר או לא זה עניין אינדיבידואלי. אפשר לנסות אך אין לשכוח ששמן אורגנו מפחית את ספיגת הברזל במעי. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק