פטריה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

09/02/2015 | 00:23 | מאת: נוי

במהלך קבלת אנטיביוטיקה מוקסיפן, התפתחה לי פטריה. ניגשתי לרופאה למענה והיא המליצה לי על נרות אגיסטן, אך כיוון שהייתי אמורה לקבל מחזור היא הביאה לי מרשם לכדור אחד (של 500). לאחר שהסתיים המחזור ההפרשות ואי הנוחות חזרו וניגשתי לקנות את הטיפול לשלושה ימים, אחריו נעלמו ההפרשות והגרד אך הכאב בניגוב נותר ולכן כבר יומיים אני משתמשת בקרם אגיסטן. נכון לעכשיו , הכאב עבר. אך כעת לאחר קיום יחסי מין חשתי כאב עז בעת המגע המיני. אני דיי מודאגת,מה עלי לעשות??? תודה

09/02/2015 | 14:54 | מאת: ד"ר דן קלמן

כאב ביחסי מין בהחלט יכול להיות בעת דלקת בנרתיק באם כתוצאה מפטרייה או גורם אחר. לא ניתן כמובן לדעת את הסיבה המדויקת ללא בדיקה. ייתכן שהדלקת לא חלפה לחלוטין ויש צורך בטיפול נוסף אבל גם ייתכן שזה בשל גורם אחר, לכן כדאי לפנות שוב לרופאה כדי שתבדוק. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק