הפרשות עם ריח רע

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

19/01/2015 | 20:16 | מאת: זהבה

שלום. קיבלתי אנטיביוטיקה (פלג'יל) להפרשות עם ריח רע. אני מפחדת לקחת כי אני יודעת שאנטיביוטיקה יכולה לגרום לפטרייה. האם זה נכון? כדאי לקחת בכל מקרה?

21/01/2015 | 03:20 | מאת: ד"ר דן קלמן

אם קיבלת אנטיביוטיקה להפרשות עם ריח רע, סביר להניח שהרופא התרשם שאת סובלת ממצב הנקרא ווגינוזיס חיידקית. פלג'יל היא לא מאותן אנטיביוטיקות רחבות הטווח היכולות לעורר פטריה. את יכולה ליטול את האנטיביוטיקה ללא חשש וזה יפתור את בעיית הריח הרע. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק