פטריה?

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

18/01/2015 | 07:11 | מאת: חנה

שלום. אני בת 55 וכשנתיים סובלת מגירודים בנרתיק ומאוד כואב לקיים יחסים עם בעלי עד כדי כך שאנחנו מתנזרים. אציין שאין לי מחזור כבר כשלוש וחצי שנים. האם יש לי פטרייה? איך אפשר לפתור את הבעיה?

18/01/2015 | 18:30 | מאת: ד"ר דן קלמן

פטרייה זו סיבה אפשרית לתסמינים שציינת אבל בגילך, ולאור העובדה שאין לך וסת כבר מספר שנים, ייתכן וזה נובע מאטרופיה של רירית הנרתיק הנגרמת כתוצאה מחוסר בהורמון האסטרוגן. בשל כך רצוי לפנות לבדיקת רופא נשים בכדי לאבחן המצב ולטפל בהתאמה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק