ריח רע אחרי יחסי מין

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

15/01/2015 | 07:46 | מאת: בילי

הייתי רוצה לדעת מה הסיבה שאחרי יחסי מין יש ריח לא טוב מהנרתיק. ככה, ביומיום אני לא מרגישה ריח. מה אפשר לעשות? זה מאוד מפריע לי ולחבר. תודה.

17/01/2015 | 04:10 | מאת: ד"ר דן קלמן

לא ניתן לקבוע בוודאות ללא בדיקה אך סביר להניח שמדובר במצב הנקרא ווגינוזיס חיידקית. הטיפול הוא באנטיביוטיקה ספציפית שיכולה להינתן בצורת טבליות לנרתיק או כדורים דרך הפה. בכל מקרה יש צורך במרשם לכן כדאי לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק