דוקסילין

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

14/01/2015 | 07:25 | מאת: נעמי

שלום. אני סובלת מידי פעם מפטרייה בנרתיק עם גרד וצריבה אבל בביקור האחרון אצל רופא הנשים קיבלתי אנטיביוטיקה בשם דוקסילין כי הרופא אמר לי שיש לי שני חיידקים בבדיקת STD. אני חוששת לקחת את האנטיביוטיקה כי היא עלולה להחמיר את הפטרייה. מה עליי לעשות?

14/01/2015 | 15:31 | מאת: ד"ר דן קלמן

אין מה לחשוש מנטילת דוקסילין, הוא לא אחד מאותן אנטיביוטיות המחסלות את ה"חיידקים הטובים" וגורם להתעוררות הפטריhה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק