נפיחות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

14/01/2015 | 00:04 | מאת: ליהי

אני בת 28 ומעולם לא סבלתי מדלקות בנרתיק. עכשיו כבר כמה ימים יש לי נפיחות, מאוד גדולה, מאוד כואבת בצד שמאל, בכניסה לנרתיק. עדיין לא פניתי לרופא, האם דה יכול להיות מפטרייה? אני צריכה ללכת לרופא או שאפשר לחכות שיעבור?

14/01/2015 | 03:38 | מאת: ד"ר דן קלמן

מה שתיארת לא נובע מפטריה. ייתכן שמדובר באבצס (למשל של בלוטת ברטולין). בכל מקרה לא ניתן לאבחן זאת ללא בדיקה. רצוי לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק