הפרשות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

13/01/2015 | 10:39 | מאת: ענבר

יש לי הפרשות עם ריח מאוד לא נעים שמורגש במיוחד אחרי יחסי מין. האם זה אומר שיש לי טריכומונס? יכול להיות שזה פטרייה? מה עוד זה יכול להיות?

14/01/2015 | 03:29 | מאת: ד"ר דן קלמן

התסמינים שהזכרת יכולים להתאים לטריכומונס (שזוהי מחלה מועברת בדרכי מין) אבל יותר סביר שמדובר בווגינוזיס חיידקית (שינוי בפלורה של הנרתיק). פטרייה לא גורמת לרוב לריח מאוד רע. הטיפול בווגינוזיס (וגם טריכומונס) הוא ע"י אנטיביוטיקה ויש צורך במרשם, לכן כדאי לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק