פטריה בנרתיק וטיפןל IVF

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

12/01/2015 | 06:12 | מאת: נופר

אני נמצאת בטיפולי פריון (IVF) ומאז שהתחלתי בטיפולים התפרצה לי פטריה בנרתיק עם גרד והפרשות, מאוד לא נעים. הרופאים מסרבים לתת לי תרופות כי אני בטיפולים. מה אפשר לעשות?

12/01/2015 | 13:30 | מאת: ד"ר דן קלמן

אכן יש בעיה לטפל בפטרייה בעת טיפולי ה IVF בייחוד בשל העובדה שאם תכנסי להריון התרופות (ובייחוד הכדורים) עלולות להזיק לעובר. גם טיפולי היפרתרמיה שאנו מבצעים לא ניתן לעשות מאותה סיבה בדיוק. ניתן להשתמש באמצעים טבעיים (רצוי להתייעץ עם רופא ה IVF לפני שימוש) וכן ניתן לטפל באוזון ללא היפרתרמיה. באם מחזור ה iVF הנוכחי בו את נמצאת לא יסתיים בהריון כדאי לעשות הפסקה ולטפל בפטרייה לפני המשך הטיפולים. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק