האם מטפלים בווסטיבוליטיס?

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

11/01/2015 | 16:21 | מאת: תמי

שלום. ברצוני לשאול האם הטיפול בהיפרתרמיה יעיל גם לווסטיבוליטיס ממנו אני סובלת עד כדי כך שהוצע לי אפילו ניתוח ומשחות מקומיות וטיפול לפטרייה שקיבלתי כבר מזמן לא עוזרים. קראתי שאתם מטפלים רק בדלקות בנרתיק. האם גם בווסטיבוליטיס? תודה.

11/01/2015 | 17:18 | מאת: ד"ר דן קלמן

כעקרון ווסטיבוליטיס בפני עצמה זהו לא מצב שאנו מטפלים בו בשיטת ההיפרתרמיה וזאת היות ואין מחקר המוכיח את יעילות הטיפול להתוויה זאת ספציפית. אבל כפי שגם עולה משאלתך, טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק כגון דלקות על רקע של פטרייה יכול בהחלט לשפר את מצב הווסטיבוליטיס כי דלקות אילו הן אחד הגורמים האופייניים לווסטיבוליטיס. בנוסף, למרות העדר המחקר, מנסיונינו אנו רואים שיפור במצב הווסטיבוליטיס לאחר טיפולים בהיפרתרמיה. לכן נראה לי שאת בהחלט מתאימה לטיפול שכזה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק