הפרשות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

07/01/2015 | 11:16 | מאת: שרי

אני חיילת ומאז שקיבלתי אנטיביוטיקה לדלקת בגרון יש לי הפרשות עם ריח מאוד לא טוב. מה זה יכול להיות? איך אפשר לטפל?

07/01/2015 | 16:04 | מאת: ד"ר דן קלמן

לפי תיאורך זה נשמע כמו מצב הנקרא ווגינוזיס חיידקית שאכן מתרחש לעתים לאחר נטילת אנטיביוטיקה. הטיפול בזה הוא גם באנטיביוטיקה אך ספציפית לסוג החיידקים הגורמים מצב זה. בכל מקרה יש צורך במרשם לכן כדאי לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק