כאב ביחסי מין

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

07/01/2015 | 09:39 | מאת: ליהי

שלום, אני נשואה טרייה אבל לא מצליחה לקיים יחסים עם בעלי כי זה כואב והכל מתכווץ. האם יש לבעיה כזאת טיפול? מה יכולה להיות הסיבה?

07/01/2015 | 15:51 | מאת: ד"ר דן קלמן

לא ניתן כמובן לאבחן בעיה כזאת רק מתיאור של כמה מילים באינטרנט אבל על פניו זה נראה כמו מצב הנקרא "ווגיניזמוס" שבו השרירים מתכווצים ולא ניתן לקיים יחסים ללא כאבים. יש לאבחן הבעיה ובאם זה אכן ווגיניזמוס יש לכך מספר טיפולים, לעתים משולבים גם בטיפול פסיכולוגי. לכן בשלב ראשון יש לפנות לאבחון. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק