פטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

06/01/2015 | 11:46 | מאת: נטע

אני בת 25 וסובלת מגיל צבא מפטרייה בנרתיק והנרות כבר לא עוזרים. שמעתי מחברה שיש טיפול מיוחד בחימום שפטר לה בעיה דומה אבל אני חוששת שזה יפגע לי ביכולת להיכנס להריון. עדיין אין לי ילדים. האם זה באמת פוגע בפוריות? האם יש לזה עוד תופעות לוואי או סכנות? שאלתי את הרופא שלי אבל הוא לא ידע על זה מספיק.

07/01/2015 | 02:51 | מאת: ד"ר דן קלמן

אין חשש לפגיעה בפוריות. ישנם מקומות בעולם בהם משתמשים בשיטת החימום כטיפול לבעיות פוריות אך כמו שציינתי באחת התשובות הקודמות, אנו לא עוסקים בכך אלא מטפלים בשיטה אך ורק לדלקות חוזרות בנרתיק. השיטה אינה תרופתית ואין לה תופעות לואי משמעותיות. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק