צריבה וכאבים

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

05/01/2015 | 09:04 | מאת: שרה

אני בת 52 וסובלת כבר כשנה מצריבה בנרתיק וכאבים ביחסי מין שבגללם אני ובעלי הפסקנו לקיים יחסים. לא פניתי לרופא. מה זה יכול להיות? איך אפשר לטפל?

05/01/2015 | 12:04 | מאת: ד"ר דן קלמן

לא ציינת האם עדיין יש לך מחזור חודשי ובאם לא, כמה זמן כבר אין והאם את מטופלת בטיפול הורמונלי תחליפי. זאת אני אומר היות ובגילך, בנוסף לגורמים הזיהומיים כגון פטרייה היכולים לגרום לתסמינים כפי שציינת, הסיבה יכולה גם להיות חוסר בהורמון האסטרוגן הגורם לאטרופיה של רירית הנרתיק. לכן רצוי לפנות לרופא כדי לאבחן הבעיה במדויק. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק