פלוקנול וטיפולי היפרתרמיה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

31/12/2014 | 18:53 | מאת: חנה

שלום דוקטור. אני מטופלת בפלוקנול שבועי למשך שלשה חודשים לקנדידה גלברטה אבל ההשפעה חלקית בלבד. קראתי על טיפולי היפרתרמיה ואוזון ואני מעוניינת לעשות את הטיפול. השאלה אם זה אומר שאני צריכה להפסיק את הפלוקנול? לא הייתי רוצה להפסיק כי בכל זאת זה עוזר במשהו. תודה

31/12/2014 | 19:19 | מאת: ד"ר דן קלמן

אין שום בעיה לטפל בהיפרתרמיה ואוזון ולהמשיך בנטילת פלוקנול. בכל מקרה שילוב טיפול תרופתי עם טיפולי היפרתרמיה נשקל בכל מקרה לגופו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק