פטרייה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

29/12/2014 | 09:46 | מאת: גלית ח.

שלום דוקטור. אני סובלת מפטרייה בנרתיק כבר יותר מ 10 שנים עם גירודים, הפרשות ואני כמעט ולא יכולה לקיים יחסים (נשואה 8 שנים). קיבלתי כל מה שאפשר כולל כדורים ואם זה עוזר (לא תמיד) אז רק לכמה ימים או שבוע. יש לי שתי שאלות: האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? מדוע זה קורא דווקא לי? חוץ מבעיה זו אני בריאה לחלוטין. תודה על המענה.

29/12/2014 | 10:41 | מאת: ד"ר דן קלמן

אם זו אכן פטרייה אז יש הרבה פרוטוקולים של טיפול ולתקופות זמן שונות. בהנחה שבאמת קיבלת כל מה שאפשר, אפשר לטפל בהיפרתרמיה ואוזון שזהו טיפול לא תרופתי יעיל מאוד למצבים של דלקות חוזרות בנרתיק. מדוע זה קורה דווקא לך? לא תמיד יש לכך תשובה. לעתים ידוע על גורם היכול לגרום לבעיה כזאת כגון סוכרת, הריון או מחלות ומצבים אחרים הגורמים לפגיעה במערכת החיסון ולעתים לא ניתן לזהות שום גורם מיוחד. כ 5% מהנשים סובלות מדלקות חוזרות ולא תמיד ניתן לקבוע את הסיבה. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק