הפרשות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

28/12/2014 | 19:38 | מאת: ג'ינג'ית

כבר כמה ימים יש לי ריח מאוד לא טוב מהפרשות מהנרתיק ממש כמו דגים מקולקלים. מה יכולה להיות הסיבה? אפשר לטפל בזה לבד בנרות ללא מרשם?

28/12/2014 | 20:05 | מאת: ד"ר דן קלמן

סביר להניח שאת סובלת ממצב הקרוי ווגינוזיס חיידקית והטיפול במצב זה הוא באמצעות אנטיביוטיקה שיכולה להיות בצורת נרות או קרם לנרתיק או בצורת כדורים. בכל מקרה יש צורך במרשם לכן רצוי לפנות לרופא. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק