שאלה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

21/12/2014 | 19:57 | מאת: טליה

יש לי כבר כמה ימים חום וכאבי בטן תחתונה עם הפרשה לבנה/צהובה מהנרתיק ורופא המשפחה אמר שזו כנראה בעיה גניקולוגית והפנה אותי לרופא נשים אך התור רק בעוד שבועיים. מה יכולה להיות הסיבה והאם אני יכולה לטפל בזה לבד בנרות או משהו אחר?

21/12/2014 | 20:12 | מאת: ד"ר דן קלמן

המקרה שלך לא מתאים לטיפול עצמי בנרות. לפי התיאור שלך, ייתכן ואת סובלת מדלקת אגנית (לא דלקת בנרתיק). לא ניתן לאבחן זאת ללא בדיקה אבל אם זהו המצב, יש צורך בטיפול רפואי בהקדם האפשרי. מציע שתפני לרופא נשים במוקד קופ"ח או חדר מיון ולא תמתיני לתור לרופא הנשים. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק