שאלה לגבי טיפול בפטריה נרתיקית

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

10/12/2014 | 17:21 | מאת: לוני

שלום ד"ר, לפטריה בנרתיק האם ניתן לקחת כמוסה פעם אחת של פלוקנול 150 מ"ג ולהיפטר מהפטריה, או שעדיף נרות אגיסטן 3 ימים? יש לי את שניהם בבית ומתלבטת במה להשתמש. תודה מראש.

10/12/2014 | 21:11 | מאת: ד"ר דן קלמן

אם אכן זו פטרייה יש מספר אפשרויות טיפול בכלל זה נרות אגיסטן, כדור פלוקנול בודד או סדרה של כדורים וניתן גם לקחת את שניהם בו זמנית. באם זהו אירוע ראשון (ולא ציינת במה זה מתבטא) ניתן בהחלט להסתפק בטיפול בנרות אגיסטן לשלשה ימים ולהעריך התוצאה לאחר מכן. באם זה לא עובר, רצוי לפנות לרופא לבדיקה וטיפול ולא להסתמך על עצות מעל דפי האינטרנט. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק