דלקות חוזרות

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

10/12/2014 | 16:07 | מאת: אורלי

בת 29 סובלת מצריבה וגרד וסובלת מאוד. לא יכולה לקיים יחסי מין. כל הטיפולים הקונבנציונלים שניסיתי לא עזרו.מה אפשר עוד לעשות כדי להיפטר מהמטרד הנורא? בברכה אורלי

10/12/2014 | 16:19 | מאת: ד"ר דן קלמן

לצערנו כ 5% מהנשים סובלות מדלקות חוזרות בנרתיק שלא מגיבות היטב לטיפול תרופתי מקובל. בנוסף לאמצעים לא תרופתיים כגון דיאטה פרוביוטיקה ועוד, ישנה גם שיטה יעילה המטפלת היפרתרמיה (חימום מקומי לנרתיק) וגז האוזון. המקרה שלך נראה מתאים לכך. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק