סובלת מכאבים

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

10/12/2014 | 15:39 | מאת: אהובה

אני בת 25, סובלת מזה כמה זמן מפטרי בנרתיק שכרוכה בכאבים וגרד מאוד מציק. טופלתי בנרות אבל עזר לזמן מה וחזר שוב. האם יש טיפול יותר יעיל שיפתור את הבעיה. מקווה שאתה יכול לעזור. תודה מראש

10/12/2014 | 16:11 | מאת: ד"ר דן קלמן

באם זה אכן פטרייה וטופלת רק בנרות ניתן לנסות גם טיפול בכדורים. באם הדלקות חוזרות וגם טיפול זה לא יעזור, ישנה שיטת טיפול יעילה בהיפרתרמיה ואוזון המיועדת לדלקות חוזרות שמגיבות זמנית או לא מגיבות כלל לטיפול תרופתי. את מוזמנת לפנות למרפאתינו. ד"ר דן קלמן מרכז מומחים ד"ר דיין: טיפול בדלקות חוזרות בנרתיק באמצעות היפרתרמיה ואוזון. 03-6496888

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק