פטרייה וגינלית לא עוברת

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

18/06/2020 | 20:10 | מאת: יפית א.

לצערי נדבקתי בפטרייה וגינלית השתמשתי ב3 נרות אגיסטן+משחה עברו 4 ימים והפטרייה לא עברה השתמשתי עוד פעם ב3 נרות אגיסטן היום כעבור 3 ימים עדיין לא עבר מה עוד אפשר לעשות?

לפני כל טיפול, רצוי לוודא שאכן מדובר בפטרייה עם רופא הנשים (לעתים יש מקום לבצע בדיקות מסויימות, גם לשלילת גורמים אחרים). באם אכן זו פטרייה, יש אפשרות לטפל גם בכדורים או לשלב טיפול בכדורים עם טיפול מקומי בנרות או קרם. רצוי להתייעץ עם רופא הנשים.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק