פיטריה ואגינלית ומיקווה

דיון מתוך פורום  קנדידה - פטריה בנרתיק

29/04/2020 | 12:02 | מאת: בת 29

שלום דוקטור, ברצוני לדעת: קיבלתי טיפול של נרות אגיסטן ל3 ימים פעם ביום ומשחת אגיסטן. התחלתי את הטיפול אתמול, יום ג', וצריכה לסיים איתו ביום חמישי. ביום שישי אני אמורה לטבול במיקווה, האם לאחר טיפול של 3 ימים הפטריה חולפת ואין שאריות שלה?

הטיפול בנרות לא בהכרח מחסל את הפטרייה אך אם הוא מצליח, התסמינים אמורים לחלוף והפטרייה מפסיקה להיות פעילה. באם את מתכוונת לשאריות חומר בנרתיק, אז החומר של הנרות לעתים נמצא בנרתיק כיום יומיים לאחר סיום הטיפול.

מנהל פורום קנדידה - פטריה בנרתיק